NoutatiInformare ref. AG 21.11.2008

Vineri, 21.11.2008, a avut loc adunarea generala a membrilor ACB, la care au fost prezenti 12 membri activi, sedinta fiind asadar statutara. Va redau in cele ce urmeaza un scurt rezumat al celor discutate: in urma propunerilor facute si a supunerii la vot, s-a ales componenta unui noi consiliu director, format din:
1. Oana Dascalu (a.k.a. Montana) – presedinte
2. Bogdan Alexandru (a.k.a. Norocel) – vicepresedinte
3. Oana Serban (a.k.a. Roua Muntilor) – secretar
Printre cei propusi si carora li s-au acordat voturi s-au mai numarat: Alexa Leonard, Gigi Cosa, Stefan Nazarie, Ciprian Nedelcu, Mirela Nedelcu.
Consiliul director astfel alcatuit se va intruni intr-o sedinta separata pt. a supune la vot aprobarea noilor cereri de inscriere in asteptare.
S-a mai discutat apoi de panoul de escalada, hotarandu-se ca acesta sa ramana amplasat in aceeasi locatie ca si pana acum, desi discutii s-au inceput cu conducerea si cu profesorul de sport de la Colegiul Pedagogic pt. amenajarea lui in incinta salii de sport de acolo, dar pt. ca deocamdata nu s-au finalizat aceste discutii in ceva concret si sigur, pana la finele anului scolar 2008-2009, panoul va ramane unde este. Aceasta presupune ca vom face si investitia necesara continuarii colaborarii cu stimabilul profesor Leonte, si anume lucrarea in vestiarul fetelor, estimata la 18 milioane de lei vechi. Pe aceasta cale fac precizarea ca mare parte din banii necesari exista deja, si anume suma de 15 milioane lei, din donatiile catre club venite din partea Andei Busuioc (suma de 5 mil. de lei) si din partea lui Marius Baciu (suma de 10 mil. lei). Acesti bani nu vor mai intra in contul clubului pt. ca nu vom putea justifica retragerea si folosirea lor in scopul amintit, ci vor fi folositi pt. lucrarea programata pt. sfarsitul lunii ianuarie-inceputul lunii februarie. Restul de 3 milioane de lei va fi strans de catre cei care vin sa se antreneze la panou si dispusi sa doneze  o anumita suma.
S-a mai discutat de iesirea traditionala de iarna din Piatra Craiului, care se va tine, in functie de cine poate si vrea sa participe, fie in week-endul 12-13-14 decembrie, fie dupa sarbatori, in week-endul 26-27-28 decembrie.
S-a ales un model de afis dintre cele prelucrate de Anda care va fi amplasat la afisierele din licee in cel mai scurt timp. De asemenea va fi scos si un calendar pe 2009, ramane sa ne hotaram care va fi tirajul, in functie de cereri.
S-a mai propus marirea cotizatiei de membru de la 5 lei la 10 lei/ luna, dar ea nu a fost primita cu entuziasm, propunandu-se ca alternativa pe viitor solicitarea unei anumite sume de bani pt. folosirea echipamentului si a panoului ca si contributie/ taxa din partea celor care nu sunt membri ai clubului dar care vor veni in mod  regulat sa se antreneze , aceasta varianta fiind o posibila sursa de „venit“ a clubului.

Ar mai fi fost si alte subiecte de abordat in cadrul sedintei, dar fiindca unele persoane s-au grabit sa plece, discutiile s-au incheiat aici, urmand ca restul de probleme sa fie abordate si hotarate la o data ulterioara, printre care: organizarea aniversarii clubului, emiterea de noi legitimatii pt. membrii clubului, editarea unui material video pt. viitoare proiectii si prezentari video in cadrul orelor de dirigentie la licee, etc.

Personal felicit noua echipa a CD-ului, si multumesc celor care isi dedica timp si energie pentru a se implica in buna desfasurare si promovare a activitatii clubului.

Cu respect,
Oana Dascalu
Presedinte Alpin Club Bacau


Inapoi